УРЕЂЕНИ ТЕРЕНИ У НАСЕЉУ ”САВА КОВАЧЕВИЋ”

22. октобар 2015.

 
Председник општине Земун Дејан Матић присуствовао је отварању два спортска терена, дечјег игралишта и кутка за одмор у улици Миће Радаковића 13а-15, које је уредило ЈКП ”Зеленило-Београд”.
 
Председника општине Земун Дејана Матића и градског менаџера Горана Весића дочекали су ученици ОШ ”Раде Кончар”, који су на уређеним теренима играли кошарку и мали фудбал, ”између две ватре”, шах…
 
”Уређењем овог кутка за одмор и разоноду у земунском насељу ”Сава Ковачевић”, још једном смо показали да мислимо на грађане Земуна свих генерација и да прихватамо њихове сугестије. Сигуран сам да је ово права локација за спортске терене с обзиром на посећеност и број деце и младих који живе у овом делу Земуна. У овој години општина Земун уредила је три парка. Захваљујући одличној сарадњи коју општина Земун има са Управом Града Београда и јавним комуналним предузећима трудићемо се да изађемо у сусрет свим захтевима наших суграђана”, рекао је председник Дејан Матић, уз честитке запосленима у ЈКП ”Зеленило-Београд”, који 22. октобар прослављају као Дан предузећа.
 
Догађају су присуствовали помоћник градоначелника Борко Милосављевић, директор ЈКП ”Зеленило-Београд” Слободан Станојевић, секретар Скупштине општине Земун Марко Јанковић, чланови Већа ГО Земун Гаврило Ковачевић, Драган Матијевић и Стеван Родић.
 
Општина Земун у сарадњи са институцијама система и друштвено одговорним компанијама наставиће да остварује политику равномерног развоја општине, како би на адекватним локацијама никле нове зелене површине и игралишта.
 
NASLOVNA
 
FOTO1
 
FOTO2
 
FOTO3
 
FOTO4