ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА БУДУЋЕ МАЛЕ МАТУРАНТЕ

24. фебруар 2018.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић и секретар Скупштине Градске општине Земун Марко Јанковић присуствовали су у Основној школи ”Петар Кочић”, 24. фебруара почетку припремне наставе за полагање мале матуре за ученике осмих разреда основних школа у Земуну.
 
Ове године по трећи пут Градска општина Земун организује бесплатан програм припремне наставе, са циљем да се ученицима помогне у остваривању што бољих резултата на пријемном испиту и упису у жељене средње школе.
 
Обраћајући се ученицима председник Матић пожелео им је много успеха у даљем школовању и истакао да Градска општина Земун иницира и промовише бројне програме за унапређење квалитета живота младих.
 
”Градска општина Земун се потрудила да вам омогући бесплатне припремне часове из математике и српског језика, а на вама је само да будете вредни, истрајни и резултати сигурно неће изостати”, рекао је Матић.
 
За припремну наставу пријављено је 1200 полазника наставе и ангажовано 14 наставника, који су остварили најбоље резултате, а запослени су у земунским основним школама. Програм обухвата припремну наставу из српског језика и математике, а настава ће се одржавати викендом до 5. маја 2018. године.
 
Програм ће се реализовати на четири локације и то у основним школама ”Бранко Радичевић”, ”Соња Маринковић” и ”Петар Кочић”, као и у Школи за децу оштећеног вида ”Вељко Рамадановић”.