ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ”НАЈЛЕПША ФОТОГРАФИЈА ЗЕМУНА”

07. новембар 2023.

 

У Галерији Канцеларије за младе Градске општине Земун 6. новембра изложбу ”Најлепша фотографија Земуна 2023” отворио је председник Скупштине Градске општине Земун Мирослав Гајић.

 

”Неописиво нам је задовољство што конкурс за најлепшу фотографију Земуна из године у годину анимира све већи број фотографа аматера, који целим својим бићем уживају у лепотама наше вароши и умеју да ухвате њене најлепше тренутке.

Чак шездесет троје аутора послало је у просеку по своја три рада и није било лако изабрати најлепше. Избор од три првонаграђене фотографије и двадесет најлепших призора је пред вама, уживајте”, овим речима је једну од најлепших и најпосећенијих изложби у току године отворио Мирослав Гајић. 

 

Затим је уручио прву награду Зорану Генцелу, другу Тијани Лубурић, а трећу Владети Маринковићу, док су сви учесници конкурса ”Најлепша фотографија Земуна” добили специјалне захвалнице.

 

Јавни позив ”Најлепша фотографија Земуна” слави мали јубилеј, пету годишњицу. Циљ, да се на креативан начин представи и популаризује културно и туристичко богатство Земуна најлепшим ауторским фотографијама, остварује и изложбом и галеријом на званичном сајту Градске општине Земун https://zemun.rs/najfotografije-zemuna/, која је празник за очи и позива све оне који их виде да посете и упознају Земун.

 

Изложба у Галерији КЗМ Градске општине Земун у Косовској број 9 моћи ће да се погледа у наредних десет дана.