ЖЕНСКО ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ЗЕМУНУ

27. мај 2015.

 
Канцеларија за локални економски развој општине Земун у сарадњи са Националном службом за запошљавање-филијала Земун, 26. маја организовала је предавање под називом ”Женско предузетништво у Земуну”.
 
Увидом у Локални акциони план за 2015. годину, утврђено је да се на евиденцији НЗС највише налазе особе женског пола које су биле циљна група овог предавања, као и њихово мотивисање за покретање сопственог бизниса. Успешне предузетнице с територије општине Земун, говориле су о својим успонима и падовима у предузетништву, али и колико је упорност и истрајност битна за постизање успеха.
 
О томе како донети одлуку да се закорачи у неизвесне предузетничке воде, где наћи извор за почетни капитал, о препрекама у раду и кључу успеха у предузетничким водама говорила је Афродита Бајић испред модне куће ”Аffroditе mode collection”, на чијем је челу преко две деценије.
 
Милена Петровић-Бојковић представила је фирму ”Кројачева школа”, уз упознавање присутних са веб дизајном и пројектом ”Сјај неба веба-сајт на дар”, док је Александра Кнежевић испред фирме ”Тортина” говорила о томе како у себи пронаћи снагу после безуспешног тражења посла и како написати сопствени бизнис план.
 
PREDUZETNIŠTVO 1
 
PREDUZETNIŠTVO 2