ЗЕМУНСКИ МАТУРАНТИ ПОСЕТИЛИ КРАЊ

18. април 2016.

 
У организацији општине Земун група од 50 земунских матураната, директора средњих школа и професора обишла је братски Град Крањ. Земунски ђаци су за четири дана, од 14. до 17. априла посетили знаменитости Крања, културне и музичке садржаје, музејске поставке, Градску библиотеку, Тунеле испод Крања, парк Брдо, Блед, Крањску Гору и престоницу Словеније, Љубљану.
 
Делегацију Земуна дочекали су званичници Града Крања на челу са градоначелником Боштјаном Триларом, који је истакао да се пријатељство Крања и Земуна, које датира од 1965. године, сада наставља нарочито у области програма за младе, спортских активности и размене искустава у васпитно-образовном процесу.
 
Представници општине Земун захвалили су се домаћинима на изузетном гостопримству и садржајном програму који су осмислили и припремили.
Земунски ђаци и професори имали су прилику да са вршњацима, односно колегама размене искуства и договоре потенцијалну сардњу у смислу унапређења наставног процеса.
 
Студијска посета Крању била је прилика да се успоставе четворогодишњи програми из области омладинске сарадње и партнерства у европским пројектима.
 
naslovna Kranj
 
foto 1 kranj
 
foto 2 kranj
 
foto 3 kranj
 
foto 4 kranj
 
foto 5 kranj