ЗЕЛЕНА ОАЗА НА ПОЧЕТКУ КАРАЂОРЂЕВЕ УЛИЦЕ

24. јануар 2020.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић обишао је 24. јануара уређену унутарблоковску површину и урбани џеп у Улици 22. октобра где су радови у току.

 

Урбани џеп у Карађорђевој број 1 који је некада био запуштен сада је оплемењен новим садржајима.

 

”Поносни смо на чињеницу да смо у договору са суграђанима евидентирали многобројне проблеме и један по један почели да решавамо. Један од пројеката је унутарблоковска површина у Карађорђевој 1. Промена Статута Града Београда и усаглашавање са општинским статутом већ даје прве резултате. Ми сада вредно радимо на извођењу пројектних задатака који су дефинисани заједно са грађанима, а имамо одличну сарадњу са градским комуналним предузећима. Користимо сваки леп дан како би се радови што пре завршили. На овој локацији сређене су све девастиране бетонске површине. Уређен је и мали зелени кутак. Постављене су клупе, мобилијери, справе за игру и дружење малишана. Будући да бринемо о хигијени поставили смо и канте за отпатке. По овом принципу ћемо све унутарблоковске површине у Земуну прилагодити потребама грађана”, рекао је председник Матић и позвао грађане да и даље буду партнери Општине како би Земун био што лепше и боље место за живот.

Градска општина Земун наставља да реализује многобројне инфраструктурне пројекте, од сређивања путне инфраструктуре, преко изградње водоводне и канализационе мреже, па све до уређења школских дворишта, вртића и здравствених установа.