ЗАВРШЕТАК АСФАЛТИРАЊА УЛИЦЕ УГРИНОВАЧКИ ПУТ 18. ДЕО У АЛТИНИ

07. фебруар 2018.

 
У току су завршни радови на асфалтирању Улице Угриновачки пут 18. део, које је обишао заменик председника Градске општине Дамир Ковачевић и нагласио да ће до краја 2018. године све улице у овом насељу бити асфалтиране.
 
”На овој локацији до 2020. године биће изграђено обданиште. Поред тога, интензивно се ради на изградњи обданишта за 250 малишана, које се налази у Улици Добановачки пут. Очекујемо да ће обданиште бити отворено у мају ове године. На тај начин ћемо омогућити да малишани током дана бораве близу својих домова. За ову годину предвиђена је надоградња спрата Основне школе ”Сава Шумановић”, а у плану је да до 2019. године буде изграђен парковски комплекс у улици Јустина Поповића. Већ су асфалтирани сви прилази будућем парковском коплексу. У плану је да до 2022. године завршимо са изградњом канализационе мреже у Алтини. Без сарадње Општине са градским властима не бисмо могли да будемо овако ефикасни”, каже заменик председника Градске општине Земун Дамир Ковачевић.
 
Градска општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна тако и у ободним насељима, преко радова на уређењу паркова и игралишта до постављања јавне расвете, а све у циљу стратегије равномерног развоја.