ЗАВРШЕНО ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

23. фебруар 2018.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић 22. фебруара доделио је медаље и пехаре победничким екипама и појединцима такмичења земунских средњих школа у малом фудбалу. Након финалне утакмице између ученика из Економске школе ”Нада Димић” и Саобраћајно-техничке школе Земун славили будући саобраћајни техничари.
 
”Данашње такмичење је још један показатељ бриге општине за децу и младе. И у наредном периоду ћемо чинити све што је потребно да наши најмлађи суграђани добију што више простора за игру и квалитетан развој. Наставићемо да радимо тимски и тако обезбедимо нови квалитет живота за наше најмлађе суграђане”, рекао је председник Матић, уз напомену да је трајно опредељење општинског руководства промоција спорта и здравих стилова живота како би ђаци, осим тога што се посвећују коришћењу електронских уређаја проводили своје слободно време у дружењу, рекреативним активностима и бављењу спортом.
 
За најбоље играче су проглашени Теодора Стојаковић из Земунске гимназије и Марко Шимун из Саобраћајно-техничке школе Земун. Пехар за фер плеј је заслужено добила женска екипа Медицинске школе ”Надежда Петровић”, као и мушка екипа Електротехничке школе ”Земун” .
 
У категорији средњошколки тријумфовала је екипа Земунске гимназије.
 
Градска општина Земун је прошле године за развој школског спорта издвојила 2,5 милиона, a кроз такмичарски програм прошло је преко 4000 ученика.