ЗАВРШЕНО ОПШТИНСКО ПРВЕНСТВО ЗА ОСНОВЦЕ У ФУТСАЛУ

12. новембар 2019.

 

У оквиру пројекта ”Школски спорт” у периоду од 6. до 8. новембра одржано је Општинско првенство у футсалу за ученице и ученике старијих разреда земунских основних школа. На два терене у балонима за мали фудбал ”Аргентина” такмичило се тридесет екипа, колико је одиграно и утакмица.

У конкуренцији ученика прво место је заслужено освојила екипа Основне школе ”Светислав Голубовић Митраљета”, која је савладала фаворита – екипу Основне школе ”Соња Маринковић” састављену од фудбалера из омладинске школе ФК ”Партизан”, прошлогодишњих победника републичког такмичења у футсалу. Треће место је припало екипи Основне школе ”Бошко Палковљевић Пинки”, а за најбољег играча је проглашен Марко Царевић из победничке екипе. Трофеј за фер плеј припао је ученицима Основне школе ”Сава Шумановић”.

У конкуренцији девојчица прво место освојила је Основна школа ”Сава Шумановић”, која је у финалу победила екипу Основне школе ”Бранко Радичевић”. Треће место припало је екипи Основне школа ”Горња Варош”, а за најбољу играчицу проглашена је Ана Шкрбић из Основне школе ”Сава Шумановић”.