ВОЈНИЧКИ ПАСУЉ НА ЛИДУ

04. јул 2016.

 
Члан Већа Градске општине Земун Гаврило Ковачевић и заменица директора Туристичког центра Земун Весна Недовић, присуствовали су поводом почетка купалишне сезоне на плажи Лидо 3. јула, традиционалном дружењу грађана уз ”војнички пасуљ”, у организацији Општине Земун и Туристичког центра Земун.
 
„Градска општина Земун је заједно са Туристичким центром Земун предузела одређене активности како би нашим суграђанима боравак на Лиду учинила што пријатнијим. Такође, успоставили смо сарадњу са надлежним институцијама, како би заједничким деловањем питање безбедности наших суграђана подигли на највиши могући ниво. Понтонски мост постављен је пре две недеље, то су учинили припадници Војске Србије, а током трајања летње сезоне, за све посетиоце Лида биће огранизовани различити програми. Желим да нагласим да је ове године први пут урађена проба исправности воде пре почетка сезоне, од стране Градског завода за заштиту здравља, и вода је исправна за купање“, изјавио је Гаврило Ковачевић, члан Већа Градске општине Земун.
 
Велики број грађана који су уживали на Дунаву имали су прилику да пробају познати специјалитет, који је, посебно старије купаче, подсетио на време када су служили војни рок.
 
Плажа Лидо је отворана сваког дана од 8 до 20 часова, а купалишна сезона трајаће до 1. септембра 2016. године.
 
naslovna
 
lido1
 
lido2
 
lido3