ВОДОВОДНА МРЕЖА ЗА 11 УЛИЦА У НАСЕЉУ ГРМОВАЦ

09. март 2018.

 
Заменик председника Градске општине Земун Дамир Ковачевић, градски менаџер Горан Весић, члан Градског већа Стево Таталовић и заменик директора Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда др Радомир Вујадин обишли су 9. марта радове на изградњи секундарне водоводне мреже у делу насеља Грмовац.
 
Пројекат је урађен за делове улица Нова 1, Нова 8, Нова 9, Нова 10, Нова 11, Нова 12, Нова 13, Нова 14, Нова 15, Нова 21 и Нова 24 укупне дужине 7.106,4 метара.
 
У разговору са грађанима градски и општински челници су рекли да ће актуелни радови бити завршени у року од три месеца, док ће за преостале улице изградња секундране водоводне мреже почети крајем године.
 
”Земун је и данас једно велико градилиште, невезано за изборну кампању, јер подизањем нивоа квалитета живота радимо у интересу грађана. У програму је асфалтирање Нове 5 и Нове 19 улице, а ради се и на изналажењу решења како би у што краћем року омогућили отварање обданишта за 60 малишана који живе у овом насељу”, рекао је Ковачевић.
 
Градска општина Земун у сарадњи са Градом Београдом и Владом Србије наставља на унапређењу инфраструктуре у свим деловима Земуна, сходно стратегији равномерног развоја.