ВИЗИРИ И МАСКЕ ЗА ДОМ ЗДРАВЉА ЗЕМУН

29. април 2020.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић и члан Већа Градске општине Земун Владимир Костић 29. априла посетили су Дом здравља Земун и том приликом уручили још једну донацију која је неопходна свим здравственим радницима, а то су 150 визира и преко потребне заштитне маске.

”Ово је само једна у низу помоћи коју је Градска општина Земун обезбедила у сарадњи са појединцима и привредницима. Иако се види светло на крају тунела у борби против невидљивог непријатеља заразне болести COVID-19, обезбедили смо потребне визире и маске за наше здравствене раднике, који су први у контакту са пацијентима”, рекао је председник Матић и додао да је Општина учинила све да се на време спроведу све потребне превентивне мере, почев од набавке маски и рукавица за најугроженије становнике, преко цистерни са дезинфекционим средствима, па све до стручне дезинфекције улаза и ходника зграда у Земуну.

У короординацији са Градским штабом за ванредне ситуације предузимају се све одлуке и мере за спречавање и сузбијање корона вируса.