”ВИНО НА УСНАМА” У МЕДИЦИНСКОЈ ШКОЛИ

14. фебруар 2017.

 
У организацији Градске општине Земун, ученици Средње медицинске школе ”Надежда Петровић”, 14. фебруара, на Дан љубави, имали су прилику да у оквиру манифестације ”Вино на уснама” уживају у инспиративном предавању књижевнице и лајф-коуча Иване Кузмановић.
 
У срдачној атмосфери Ивана Кузмановић је искрено говорила о феноменима заљубљености, привржености и љубави. ”За љубав је понекад довољно отворити своје срце, допустити рањивости да се испољи, дозволити очима да засузе и раширених руку дочекати искрене речи саговорника – сапатника – сапутника… Осећај припадности и сличности упркос разликама за свачију душу делује негујуће и лековито”.
 
У отвореној комуникацији са ученицима Ивана је као искусни лајф-коуч отворила питање љубави према самом себи, као и питање које је замолила да сви понесу својим кућама и добро размисле о томе: ”Да ли је постизање сопствене среће израз љубави према ближњима”?
 
Због великог интересовања школа за овакве манифестације организатори су обећали ученицима да ће и у наредном периоду приређивати сусрете на популарне теме.