”ВЕЛИКИ ТАЛАС” ОТВОРИО ”ЛЕТО НА ГАРДОШУ”

11. јул 2016.

 
Традиционална културна манифестација ”Лето на Гардошу” отворена је 8. јула представом ”Велики талас”, у извођењу Љиљане Стјепановић, Тање Бошковић, Павла Пекића, Нине Јанковић, Радета Марковића и Стевана Пиале.
 
Отварању ”Лета на Гардошу” присуствовао је председник Градске општине Земун Дејан Матић, руководство Општине Земун, представници Туристичког центра Земун и многобројни гости.
 
Председник Матић је истакао да се Земун поноси својом богатом културном баштином и својим грађанима, који су у свим епохама доприносили његовом угледу у свету.
 
„Општина Земун се труди да сваке године обезбеди разноврстан културно-уметнички програм. И ове године омогућили смо да наши најмлађи уживају у дечјим представама, а старији ће моћи у вечерњим часовима да погледају позоришне представе или концерте. Нарочито сам поносан што смо реализовали зацртани циљ и отварање манифестације ове године дочекали у потпуно адаптираном амбијенту Летње сцене. Обезбедили смо значајна финансијска средства за санацију и адаптацију комплетног простора, како би сви наши суграђани и драги гости имали прилику да летње дане проведу у овом велелепном амбијенту, који је коначно добио изглед какав му доликује“, рекао је председник Матић.
 
Под покровитељством општине Земун, која је оснивач ове манифестације, Туристички центар Земун приредио је програме за све генерације, у свим извођачким жанровима. Недељом и понедељком су садржаји за најмлађе, а петком и суботом представе, монодраме и концерти.
 
Укупно 35 садржаја биће приказано на овогодишњој, петнаестој по реду манифестацији, која траје до 29. августа.
 
naslovn
 
gardos1
 
gardos2
 
gardos3