ВЕЛИКИ ЛЕТЊИ КАМП БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА

17. август 2015.

 
У организацији Канцеларије за младе општине Земун , УГ ”Урбан рајтс” и десетак борилачких клубова у суботу и недељу, 15.и 16.августа 2015. године отворен је ”Велики летњи камп борилачких вештина”, који ће трајати наредних шест викенда до 27.септембра на платоу близу хотела ”Југославија”.
Камп је организован под слоганом ”Борите се против насиља” са циљем да се појача и оснажи борба свих грађана са насиљем у друштву које је у сталном порасту.
 
Мајстори из ”Кендо клуба”, ”Калуђера” (кунг фу ву шу), Београдског Аикидо клуба, Карате клуба, Школе историјског мачевања, Буђинкан Рјото Дођо, Редхит клуба, Таи чи чуан савеза Србије, Панонских гусара, али и интернационални мајстори као гости бесплатно ће демонстрирати и подучавати грађане свих узраста борбама и самоодбрани: аикиду, каратеу, кенду, нинђуцу, историјском европском мачевању, кунг фуу, таи чи чуану, чи гунгу, јоги, самоодбрани, борилачком фитнесу, жонглирању, плесу и стрељаштву на одговарајућим полигонима.
 
Предвиђено је и јачање духа, као незаобилазни фактор многих древних источњачких борилачких вештина.
 
Сваке наредне суботе и недеље у терминима од 17-20 часова, до 27.септембра 2015.године са свим узрасним категоријама бесплатно ће вежбати врхунски мајстори борилачких вештина.
 
foto1
 
foto2