ВАСКРШЊА ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ РАДОВА

12. април 2017.

 
У организацији Удружења ”Пријатељи деце Земуна”, 11. априла, у Градској општини Земун отворена је традиционална изложба осликаних дрвених јаја и цртежа предшколских установа, основних и средњих школа.
 
У име Градске општине Земун присутне учеснике поздравио је члан Већа Владимир Костић.
 
”И ове године имамо прилику да уживамо у вашим радовима инспирисаним великим хришћанским празником Ускрсом и изнова се дивимо вашем таленту, труду, лепоти и стрпљењу”, рекао је Костић.
 
Извршни директор Удружења Милан Илијин Мицко честитао је награђенима, и свима који су послали своје радове и учествовали на традиционалном конкурсу, који се организује преко две деценије.
 
Најбољим предшколцима, основцима и средњошколцима појединачне и колективне награде уручили су члан Већа општине Земун Владимир Костић и извршни директор Удружења ”Пријатељи деце Земуна” Милан Илијин Мицко.
 
Више од две хиљада деце и младих свих узраста, учествовало је у програму ”Васкршње ликовне чаролије”. Најбољи међу најбољима представљаће нашу општину на градском такмичењу, које се одржава на Богословском факултету СПЦ, на дан празника Васкрса.