УСПЕХ ПРОЈЕКТА ”МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА”

30. децембар 2016.

 
Добро осмишљени Пројекат ”Моја земунска картица” чији је циљ подстицање малих и средњих предузећа са територије Градске општине Земун, почео је са реализацијом почетком априла 2016. године. Мера подстицања заснива се на идеји да се преко одобрених попуста на асортиман роба и услуга малих и средњих предузећа подстиче продаја робе и услуга, а грађани остварују битне уштеде приликом куповине. Попусти се крећу у распону од 5%, 10%, 20%…. па до бесплатних услуга.
 
Промоција ”Моје земунске картице” наишла је на добар одзив од стране малих и средњих предузећа, који све више препознају иницијативу Градске општине Земун усмерену ка унапређењу пословања привредних субјеката. Потписивањем споразума о сарадњи са Градском општином Земун, они постају партнери у овом смелом и добро осмишљеном пројекту, који пружа бенефит и продавцима и купцима.
 
Начелница Управе ГО Земун Наташа Ђукић истиче чињеницу да је издата јубиларна 5000 картица и да се број партнера од априла месеца повећао за 15 одсто.
”Пројекaт ‘Моја земунса картица’ показао је утемељену реалност што нам даје подстрек и мотивацију да локални економски развој Земуна наставимо у 2017. години са још више енергије и знања. Поносни смо на наше резултате које смо остварили са друштвено одговорним компанијама са којима на радост грађана Земуна реализујемо многобројне бесплатне програме, попут ”Бесплатне школе пливања” и спортско – рекреативних програма: стони тенис, амерички фудбал, кошарка, кајак- кану, фудбал, борилачке вештине…”, истакла је Наташа Ђукић.
 
Помоћник председника Милан Милисављевић износи податке да је до 30. децембара 2016. потписано 250 Протокола о сарадњи са привредницима и да пројекат испуњава своју мисију, а то је да повезује привреду и друштвену заједницу.
 
Видљивост пројекта остварује се кроз медијску промоцију на телевизији „Студио Б“, као и кроз штампане медије, а рад на афирмацији земунске картице огледа се и кроз прилоге о партнерима на пројекту преко портала ”Србија данас”, као и кроз редовно ажурирање фејсбук стране и профила ”Моја земунска картица”, која се допуњује новим информацијама и садржајем.
 
Пројектни тим ”Моја земунска кратица” свим партнерима и корисницима, и суграђанима жели успешну предстојећу годину, са жељом да у садржајима које нудимо пронађу задовољство, и програме за своје најмилије и уштеде кућни буџет.
 
Позивамо будуће партнере да у овом пројекту пронађу свој интерес о коме сведоче многобројни задовољни привредници и грађани.
 
Процедура за добијање МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА је једноставна – Попуњавањем апликације на шалтеру Општине Земун, за десетак минута постајете власник бесплатне картице и можете кренути у шопинг, на рекреацију, у омиљени ресторан, на романтичну вечеру или…ако је време уз попуст регистровати ауто, променити гуме…
 
За будуће партнере доступан је телефон 011/ 3778 554, мејл; ler@zemun.rs
 
NASLOVNA