УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПОЛАЗНИЦИМА ШКОЛЕ ЗА СТРАНЕ ЈЕЗИКЕ

21. март 2019.

У организацији Канцеларије за младе Градске општине Земун, у простору у Косовској 9, члан Већа општине Земун Зоран Борјан уручио је 20. марта сертификате о положеном почетном курсу енглеског, немачког и грчког језика. Од 50 пријављених, обуку у Универзитету ”Знање” с успехом је завршило 28 младих од 15 до 30 година, којима је овај вид стручног усавршавања и био намењен.

 

”Верујем да ће вам новостечено знање, значити у запошљавању, комуникацији и као пожељна вештина олакшати запошљавање и напредовање у каријери. Надам се да ћемо у наредном периоду обезбедити часове за већи број полазника курсева језика који отварају врата пословног света”, рекао је члан Већа општине Земун Зоран Борјан на додели сертификата првој групи полазника који су с успехом завршили интензивну двомесечну обуку.

 

Енглески и немачки језик је савладало по дванаесторо полазника, а грчки четворо.

 

Почетну школу страних језика у Универзитету ”Знање” од 9. јануара до 9. марта финансирала је Градска општина Земун средствима из буџета, као једну од активности предвиђених Локалним акционим планом за младе 2017-2021.