УРЕЂЕНИ ПРИЛАЗИ ПЛАЖИ „ЛИДО“

01. септембар 2015.

 
На иницијативу председника општине Земун Дејана Матића изграђен је прилаз плажи „Лидо“ и уређен земунски кеј око прилаза понтонском мосту који води ка овој плажи.
 
Бетонирана је прилазна стаза са обе стране понтонског моста у ширини од 5 метара што ће значајно олакшати приступ посетилаца Великом ратном острву, као и кретање особа са инвалидитетом, старијих суграђана и мале деце у односу на до сада небезбедан, стрми прилаз.
 
„Као одговорна локална самоуправа развијамо Земун у свим правцима. Тражимо најбоља решења за недостајућу инфраструктуру како у приградским насељима, тако и у центру Земуна. Инфраструктурни пројекти су нам веома важни, али нећемо занемарити ни једну област живота грађана Земуна. За две године много тога смо завршили, а нове пројекте започели. Желим да Земун постане боље и лепше место за живот и на томе напорно и посвећено радимо“, изјавио је председник Матић.
 
У сарадњи са ЈКП „Зеленило Београд“ и ЈКП „Градска чистоћа“ уређене су зелене површине на прилазу и око понтонског моста на страни Земунског кеја, уклоњено је шибље, растиње, речни наноси и смеће, што је пример ефикасног и координираног рада општине Земун и Града Београда.
 
Општина Земун ће у наредном периоду интензивирати организовање оваквих и сличних акција на целокупној територији општине, како у сарадњи са јавним комуналним предузећима, тако и са удружењима грађана.
 
naslovna
 
DSC_7660
 
DSC_7663
 
DSC_7664