У ПРЕКО 230 СТАМБЕНИХ ЗГРАДА УРЕЂЕНИ УЛАЗИ

18. април 2016.

 
Председник Привременог органа ГО Земун Дејан Матић и члан Привременог органа Гаврило Ковачевић су у суботу 17. априла обишли станаре стамбене зграде у улици Јована Миодраговића бр. 9 где су у сарадњи са ЈП ”Градско стамбено” замењена улазна врата.
 
У Градској општини Земун je крајем прошле године по први пут одржан састанак са председницима скупштина станара стамбених зграда и као резултат уједињеног деловања грађана, општине и јавних предузећа, преко 230 стамбених зграда добило је нове поштанске сандучиће, противпожарне апарате, лед осветљење односно улазна врата.
 
У разговору са станарима зграде у улици Јована Миодраговића, председник Привременог органа ГО Земун Дејан Матић истакао је важност сарадње са грађанима, решавање проблема и залагање Општине да се иницијативе које покрећу грађани упуте надлежним институцијама Града Београда.
 
”Станови, а самим тим и зграде, приватно су власништво. Наша је обавеза да помогнемо свим скупштинама станара које имају своје легитимне представнике, а оним зградама које још увек нису формирали своје скупштине помогнемо да то ураде. Врата општине Земун су отворена председницима скупштина станара за све предлоге, сугестије и примедбе. Наш заједнички циљ је да у сарадњи са грађанима и Градом Београдом, сваки проблем решимо у најкраћем року”, истакао је Дејан Матић.
 
Општина Земун је и до сада помагала да се уреде стамбени улази, сандучићи, поправе гелендери, среде улази и прилази зградама.
 
naslovna, skupstina stanara
 
foto 1, skupstina stanara
 
foto 2, skupstina stanara