У АЛАСКОЈ УЛИЦИ НОВИ ПАРКИНГ ПРОСТОР

31. децембар 2015.

 
На иницијативу Градске општине Земун, ЈКП ”Београд пут” средствима Дирекције за путеве Града Београда, крајем децембра 2015. године изоди радове на изградњи паркинг простора у Алаској улици.
 
”Руководство Градске општине Земун у сарадњи са надлежним секретаријатима и јавним предузећима града Београда, током целе године посвећено је проналажењу начина да се проблеми грађана наше општине решавају брзо и квалитетно.
 
Доказ томе је и паркинг простор који се гради између тротоара и коловоза у Алаској улици. На тај начин се решава вишегодишњи проблем грађана ове улице и проблем родитеља који своју децу довозе аутомобилима у ОШ ‘Соња Маринковић’. Због непостојања паркинг простора настајале су велике гужве чиме је била угрожена безбедност деце.
 
Током целе године Савет за безбедност саобраћаја ГО Земун активно проналази ‘црне тачке’, али и решења како би се унапредила безбедност малишана, као и осталих учесника у саобраћају на територији наше општине”, рекао је председник Скупштине ГО Земун и председник Савета за безбедсност саобраћаја ГО Земун Ненад Врањевац.
 
Паркинг ће бити дуж Аласке улице, што значи да je сав расположиви простор предвиђен за ту намену.
 
NASLOVNA
 
FOTO1
 
FOTO2