”СВЕТОСАВСКО ЗВОНЦЕ” УРУЧИЛО ЗАХВАЛНИЦУ ОПШТИНИ ЗЕМУН

18. децембар 2015.

 
Поводом шестогодишње успешне сарадње између Градске општине Земун и Православног дечјег часописа ”Светосавско звонце” Свети Архијерејски Синод и Информативно-издавачка установа СПЦ у знак благодарности доделили су председнику ГО Земун Дејану Матићу пригодну грамату.
 
Тим поводом, 18. децембра, у општинском здању председнику Дејану Матићу грамату је уручио Димитрије Стикић из Информативно издавачке установе СПЦ.
 
”Наша је обавеза да најмлађим генерацијама омогућимо да се што квалитетније образују и да на адекватан начин дођу до информација о православној вери. Градска општина Земун је препознала величину и значај мисије коју обавља часопис Звонце”, рекао је председник Дејан Матић.
 
Православни дечји часопис ”Светосавско звонце” је у својих скоро 45 година постојања, прешло пут од подлистка новина српске патријаршије ”Православље”, до најтиражнијег часописа Српске Православне Цркве. Свој пут ка деци током свих ових деценија, стрпљиво је градило васпитавајући и учећи многе генерације о нашој вери историји и традицији.
 
a