СВА ЧУЛА МУЗИКЕ

17. април 2019.

У оквиру интернационалне културно-образовне манифестације Београдски Шопен Фест (БШФ), 18. априла у сали Музичке школе ”Коста Манојловић” у Земуну, са почетком у 19.30 часова, биће одржан концерт под називом ”Сва чула музике”.

 

БШФ и циклус Земунске музичке вечери у партнерству организују концерт на коме ће се представити ученици и професори школе, Одељења за слабовиду децу ”Вељко Рамадановић”. Гост концерта је пијаниста и наставник вештина на Академији уметности у Новом Саду Угљеша Бркљач.

 

Као део програма 8. Београдског Шопен Феста, концерт ”Сва чула музике” има за циљ скретање пажње шире јавности на слабовиду децу која се баве музиком и њихове резултате.

 

Београдски Шопен Фест је манифестација посвећена лику и делу Фредерика Шопена, која од 2012. године промовише врхунски пијанизам и различитим програмским активностима окупља ученике и студенте клавира, клавирске педагоге, представнике пијанистичке струке, као и све  љубитеље музичке уметности.

 

Организатор Фестивалa је Удружење ”Креатива”, покровитељ је Амбасада Републике Пољске у Београду, а подршку пројекту дају Секретаријат за културу града Београда и Установа представништва Републике Српске у Србији.