СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА САОБРАЋАЈНО-ТЕХНИЧКУ ШКОЛУ

14. децембар 2018.

Због изузетне сарадње и постигнутих спортских резултата у оквиру пројекта Школски спорт, који Градска општина Земун спроводи са Омладинским спортским  савезом Земуна, Саобраћaјно-техничкој школи је 14. децембра уручена одбојкашка мрежа са сајлама и антеном, као и лопте за одбојку.

 

Поклон је директору школе Мирославу Мацури уручио председник Омладинског спортског савеза Земуна Зоран Цупаћ.

 

Овај вид награђивања школа које су домаћини такмичења у оквиру Школског спорта уведен је по први пут. Саобраћајно-техничка школа примила је награду у години великог јубилеја, обележавања седам деценија рада, које прате вансеријски спортски резултати: у женском футсалу ученице школе заузеле су шесто место у Србији на управо одржаном државном првенству у Чачку, а неприкосновене су шампионке у Београду и на међуокружном такмичењу.

 

Из Саобраћајно-техничке школе је и вицешампион Србије и Београда у скоку увис Томислав Исаиловић.

 

Школа коју су похађали спортски асови Зоран Мока Славнић, Александар Митровић, Матеја Кежман, Дејан Станковић, Филип Стојковић, првак света у тенису у категорији до 16 година Стефан Латиновић, атлетичарке сестре Андрић, интернационални мајстор у шаху Наташа Бојковић, и многи други, најављује да ће као расадник спортских талената аплицирати за спортско одељење у наредној школској години.