СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОЛАЗНИКЕ КУРСА САМООДБРАНЕ

16. јануар 2017.

 
Градска општина Земун у сарадњи са удружењем ”Самохране мајке”, ОШ ”Раде Кончар” и појединцима организовала је тромесечни бесплатан курс самоодбране.
 
Члaн Већа Драган Матијевић, полазницима је уручио сертификате и захвалио се партнерима Општине Земун на изузетној сарадњи која је резултирала успехом реализације програма, и показала спремност појединаца да допринесу подизању квалитета живота заједнице.
 
Игор Петровић, тренер борилачких вештина који је водио полазнике кроз основе самоодбране, задовољан је одазивом, јер је више од 40 полазника посвећено, мотивисано и дисциплиновано усвајило нове вештине.
 
Душица Радишић, председница удружења ”Самохране мајке”, позвала је Општину Земун да и даље ради на сличним програмима, који свакако утичу на психофизичко здравље појединаца.
 
Директорка школе ”Раде Кончар” Маја Костић, истакла је важност заједничког рада институција и невладиног сектора којим Општина Земун наставља добру праксу умрежавања свих чинилаца друштва што је основ активизма заједнице.
 
У 2017. години Општина Земун наставиће да интензивира сарадњу са удружењима и институцијама како би што већи број појединаца био укључен у организацију и реализацију различитих програмских активности из области културе, спорта и заштите животне средине.
 
naslovna samoodbrana
 
foto 1 samoodbrana
 
foto 2 samoodbrana