САТ РАЗГОВОРА ЗА НАЈСТАРИЈЕ

17. октобар 2017.

 
Председник Градске општине Земун у свом кабинету угостио је земунске пензионере, на редовном састанку који се одржава сваког уторка.
 
Ово је била још једна прилика за разговор, за размену искустава, и да председник Матић чује предлоге, сугестије, али и критике, које ће усмерити будуће пројекте који се тичу не само подизања квалитета живота старијих суграђана, него свих грађана Земуна.
 
Председник је упознао пензионере са актуелним инфраструктурним пројектима који се спроводе у Општини, од реконструкције Синђелићеве улице и Градског парка, до радова у Батајници, Бусијама, Земун Пољу и Алтини.
 
”Све оно што радимо је резултат јединствене политике коју спроводимо са Градом Београдом и Владом Србије. Ми се домаћински односимо према свему ономе што су ваше генерације створиле и настављамо ваш пут, како би сваки грађанин Земуна имао једнаке услове за живот, заокружену инфраструктуру и доступне садржаје из свих области друштвеног живота”, ракао је Матић.
 
За ново дружење са председником ГО Земун позивамо старије суграђане да се пријаве на телефоне 011/3778-470 и 011/3778-471.