ШАМПИОНКЕ ИЗ ЗЕМУНА

13. јул 2017.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић угостио је екипу Женског фудбалског клуба ”Слога”, које су са међународног турнира одржаног у Словачкој донеле победнички пехар.
 
Екипа ”Слоге”, у конкуренцији девојчица до 15 година само је у овој години освојила чак 13 пехара, три са међународних и 10 са домаћих турнира.
 
Поред 13 трофеја, ове девојчице се могу похвалити да у екипи имају и 13 носиоца Вукове дипломе.
 
Председник ГО Земун Дејан Матић нагласио је да руководство Општине плански ради на стварању најбољих услова за одрастање, школовање и усавршавање и да је још већи подстрек за рад управо овај успех које су постигле младе спортискиње, проносећи име Земуна и Србије на величанствен начин.
 
”Још једном вам честитам на оствареним резултатима. Знам да много труда и рада улажете како бисте биле најбоље. Настојте да у свему што радите у животу будете на понос родитељима, професорима, тренерима и целокупној заједници”, рекао је Матић.
 
Члан Већа ГО Земун Драган Матијевић истакао је да Општина у сарадњи са клубовима ради на промоцији здравих стилова живота и бављења спортом, нарочито када су младе генерације у питању, било да је реч о рекреативном или професионалном учешћу.
 
Тренер Недељко Чолић захвалио се Градској општини Земун на континуираној подршци коју пружа не само овом клубу, него развоју спорта уопште.
 
Екипа Жеснког фудбалског клуб ”Слога” је, као једини представник Србије, победнички пехар освојила на турниру у Словачкој где је учествовало близу пет хиљада младих спортиста.