РЕКОНСТРУКЦИЈА И АСФАЛТИРАЊЕ БАТАЈНИЧКОГ ДРУМА И ГРОБЉАНСКЕ УЛИЦЕ

13. март 2019.

Ослушкујући потребе грађана, Градска општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна тако и у ободним насељима, преко радова на уређењу паркова и игралишта, до постављања јавне расвете, пратећи стратегију равномерног развоја Општине.

 

Почев од суботе, 9. марта, реконструише се и асфалтира Батајнички друм у дужини од 7,5 километара на деоници од надвожњака код улаза у Батајницу у правцу ка Земуну. Радници предузећа за одржавање и санацију путева ЈКП ”Београд пут” до сада су поставили 500 метара првог слоја асфалта, а у плану је да се до краја недеље асфалтира први километар пута.

 

На овој деоници саобраћај се одвија отежано уз помоћ постављене светлосне сигнализације, а у плану је да се асфалтирање коловоза убрза привременом забраном саобраћаја.  

 

”Оно што је обећано грађанима то сада и испуњавамо, обезбеђујемо оптималне услове за живот и тиме још једном показујемо да бринемо о подизању квалитета живота, а резултат се види на терену. Радови који се изводе су већег обима, тако да молимо грађане за стрпљење због застоја у саобраћају. Екипе које су ангажоване на терену чине све како би се радови завршили у најкраћем могућем року”, рекао је председник Градске општине Земун Дејан Матић и захвалио се грађанима на предлозима који су надлежним службама од помоћи за утврђивање приоритета радова.

 

Поред тога, радници ”Београд пута” реконструишу и асфалтирају коловоз и тротоар у Гробљанској улици у Угриновцима.