РЕКОНСТРУКЦИЈА ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА

19. април 2018.

Радови на уређењу ”Јавне зелене површине специјалне намене – дечије игралиште – Улица Миће Радаковића бр. 6“ су у току и савремено и атрактивно дечје игралиште налази се у завршној фази изградње.
 
Градска општина Земун је препознала потребу грађана да се јавна зелена површина са дотрајалим и оштећеним мобилијаром, небезбедним бетонским платоом и девастираном вегетацијом реконструише, те су у сарадњи са друштвено одговорном компанијом НИС, путем конкурса ”Заједници Заједно”, обезбеђена средства за реконструкцију.
 
Извођач радова је ЈКП Зеленило-Београд, Београд који је завршио припремне радове, постављени су реквизити и клупе, изграђене прилазне стазе. Предстоји постављање гуменог застора и озелењавање.
 
Завршетак радова је планиран за 30. мај, када ће Улицу Миће Радаковића улепшавати уређена зелена јавна површина са савременим дечијим игралиштем, безбедним реквизитима, парковским мобилијаром и високо декоративним урбаним зеленилом.
 
На радост малишана из краја, од овог пролећа ће моћи да уживају у игри и дружењу и да учествују на догађају приликом отварања игралишта.