РЕКОНСТРУКЦИЈА АУТОБУСКИХ СТЈАЛИШТА У НАСЕЉУ АЛТИНА

18. март 2015.

На иницијативу општине Земун у насељу Алтина започети су радови на реконструкцији аутобуских стајалишта, у сарадњи са Дирекцијом за јавни превоз и уз подршку ”Удружења привредника Алтина”, које броји око 850 привредника.

 

Радови се изводе на два аутобуска стајалишта линије 81 у Улици Павла Вујисића, као и четири стајалишта линије 707 у Улици Угриновачки пут. На стајалиштима ће бити постављене и рампе за особе са инвалидитетом.

 

Испред општине Земун радовима је присуствовао заменик председника Дамир Ковачевић.

„До овог циља дошли смо врло брзо, уз велику подршку привредника са Алтине, а на задовољство свих грађана који су до сада аутобус чекали на коловозу, што је угрожавало њихову безбедност. По завршетку радова читаво насеље Алтина биће покривено новим стајалиштима“, изјавио је заменик председника Дамир Ковачевић.

 

„Са општином Земун имамо сталну сарадњу, а желимо да сарађујемо што више и што боље у будућности. Удружење привредника Алтина обезбедило је средства за 3 стајалишта, и тиме смо отворили могућност за даљу сарадњу у областима где је то најнепоходније, као што је проблем канализације који је присутан у овом насељу“, изјавио је Славко Ђермановић, председник Управног одбора Удружења грађана Алтина.

 

 

naslovna (Small)

 

DSC_6958 (Small)

 

DSC_6950 (Small)

 

DSC_6941 (Small)