РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА КОРАК КА БИЗНИСУ

10. октобар 2018.

У просторијама Канцеларије за младе, организована је прва радионица на тему виртуелног предузетништва као део реализације пројекта „Корак ка бизнису“. Пројекат Корак ка бизнису има за циљ да допринесе стварању услова за повећање броја старт-уп заједнице младих на територији градске општине Земун. Пројектне активности допринеће повећању нивоа практичних знања и вештина и водити ка стварању кључних компетениција које су важне за запошљавање и самозапошљавање младих. Осим овога, пројектне активности допринеће и промоцији предузетништва као једне од кључних компетенција у складу са ЕУ директивама.

 

Виртуелно предузетништво, као део пројекта има за циљ да допринесе подизању нивоа практичних знања везаних за покретање приватног бизниса. Школа „Виртуелно предузетништво“ биће реализована у просторијама КЗМ Земун и подразумеваће реализацију 16 дана интерактивне обуке на рачунарима.

 

Пројекат се реализује у партнерству са Регионалном агенцијом за развој и европске интеграције Београд, а финансиран је од стране Министарства омладине и спорта.