РАДОВИ У УГРИНОВЦИМА

25. јул 2016.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић, помоћник председника Славиша Топаловић и члан Већа Гаврило Ковачевић обишли су 23. јула инфраструктурне радове у насељу Угриновци.
 
У току су радови на четвртом делу изградње регионалног пута који спаја Новосадски ауто-пут и Ауто-пут Београд-Загреб. Овај пут пролази поред насеља Угриновци, Батајница и насеља Бусије. Пут се ради до уласка у батајничко насеље Шангај. Планском документацијом је предвиђена изградња надвожњака преко пруге. Тај прелаз је сада обезбеђен полубраником, што отежава грађанима приступ централном делу општине. Радови ће бити завршени у наредна четири месеца.
 
”Ове године је општина Земун уложила преко 150 милиона динара у путну инфраструктуру. Тренутно се ради прилаз месном гробљу у Угриновцима. Некада је до гробља водила стаза ширине 2,5 метара. Сада ће грађани моћи да приђу гробљу без обзира на атмосферске прилике. За месно гробље у Угриновцима обезбедили смо електричну енергију, расвету и градску воду. Будући да више нема слободних гробних места, доношењем планске документације очекујемо да ће до краја године бити урађено проширење гробља”, каже помоћник председника ГО Земун Славиша Топаловић.
 
Општина Земун се труди да сва насеља буду равномерно заступљена у развоју инфраструктуре и побољшању општих услова живота грађана.
 
UGRINOVCI radovi