РАДОВИ У ОШ ”ЛАЗАР САВАТИЋ”

15. новембар 2019.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић обишао је 15. новембра радове на уређењу Основне школе ”Лазар Саватић”. Обимним радовима на уређењу васпитно-образовних институција обухваћено је 11 школа, а инвестиција износи безмало 35 милиона динара.

”Радови у Основној школи ‘Лазар Саватић’ су почели крајем августа ове године. До сада је санирана атмосферска канализација, замењени су баштенски ивичњаци, поправљени оштећени димњаци, офарбана је метална школска ограда и уграђена заштитна ограда.  Ради се и на замени постојећих олука, баштенске чесме, на хидроизолацији крова, монтажи нових кошева, спољашњих справа за вежбање, клацкалица, дрвених клупа и стаза око игралишта”, каже председник Матић, уз напомену да је политика равномерног развоја условила да програмом уређења буду заступљене школе из свих земунских насеља.  

За уређење Основне школе ”Лазар Саватић” издвојено je више од 14 милиона динара. Градска општина Земун ће и надаље улагати у континуирани развој школске и предшколске инфраструктуре и пратити васпитно-образовни процес.