РАДОВИ НА ПУТНОЈ ИНФРАСТРУКТУРИ

30. мај 2019.

У току су завршни радови на асфалтирању коловоза и изградњи тротоара у Гробљанској улици и Улици 22. октобра у насељу Угриновци, као и у насељима Батајница и Војни пут.

 

Такође, почињу радови на изградњи тротоара у улицама Угриновачки пут, Негована Љубинковића, Станка Тишме, Филипа Вишњића, Милана Узелца, Пазовачки пут, Синђелићевој, Купрешкој, Бањичкој и Новосадској.

 

”Сезона радови на ревитализацији и изградњи путне инфраструктуре на целокупној територији Градске општине је почела. Радници и машине су на свим локацијама, ради се пуном паром, и заиста се трудимо да у предвиђеним роковима завршимо радове”, рекао је Дејан Матић, председник Градске општине Земун, нагласивши да се сви радови изводе у договору са грађанима и у складу са стратегијом равномерног развоја Земуна.

 

Поред путне инфраструктуре, ради се и на ревитализацији јавне расвете, уређењу зелених и парковских површина, као и на ревитализацији споменичког наслеђа, реконструкцији бедема средњовековне тврђаве и прилазних степеништа ка Гардошу, а у току су радови и у Завичајном музеју који ће ускоро у пуном капацитету отворити врата посетиоцима.