ПУТ ДО УСПЕШНОГ ПРЕДУЗЕТНИКА

31. март 2016.

 
Канцеларија за младе и Канцеларија за волонтере ГО Земун, у сарадњи са Националном службом за запошљавање – предавачима Сањом Шубашић-Благојевић и Павлом Кнежевићем, организовали су 30. и 31. марта 2016. године дводневну обуку за незапослене ”Пут до успешног предузетника”.
 
Циљ обуке је да се незапосленима који су на евиденцији НСЗ олакша самозапошљавање и пружи информације о начинима финансирања и конкурисања за бесповратна средства и повољне кредите за покретање сопственог посла.
 
Марко Јанковић, секретар Привременог органа уручио је сертификате полазницима који су успешно завршили обуку и пожелео им да своје пословне идеје развијају као успешни предузетници.
 
Дводневну обуку прошло је 46 полазника, који су упућени како да на најбољи начин упосле своја знања и вештине, као и расположиве ресурсе, субвенције и бесповратна државна средства. Сазнали су како да изаберу прави посао, реализују идеју, израде бизнис план, и добили информације o поступку регистрације и законској регулативи. Један од услова за аплицирање за отворени конкурс за бесповратна средства која додељује НСЗ до 18. априла је управо сертификат о завршеној дводневној обуци ”Пут до успешног предузетника”.
 
Драгана Повреновић, руководилац Службе НСЗ Земун позвала је полазнике обуке да се обрате земунској филијали како би добили помоћ око израде бизнис плана.
 
naslovna preduzetnistvo
 
foto 1 preduzetnistvo
 
foto 2 preduzetnistvo
 
foto 3 preduzetnistvo