ПРОЈЕКАТ ”БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА”

15. септембар 2016.

 
Градска општина Земун је у сарадњи са КСЦ ”Пинки” организовала бесплатну пливачку обуку за децу. Реализацијом пројекта ”Бесплатна школа пливања” предвиђено је да у периоду од годину дана, почев од 1. јула 2016. године, 100 деце, подељено у групе од по 25 деце према редоследу пријављивања, прође кроз тромесечну обуку пливања. Прва група завршава обуку 1. октобра 2016. године.
 
Пријављивање за другу групу од 25 деце почиње од 15. септембра 2016. године. Обука траје у периоду од 1. октобра 2016. године до 1. јануара 2017. године.
 
На аутомату на улазу у шалтер салу ГО Земун треба узети редни број за коришћење услуге на шалтеру ”Моја земунска картица” (шалтер бр. 3). Присутни грађани ће пролазити кроз процедуру уписа деце у бесплатну школу пливања према редном броју.
 

УСЛОВИ ЗА ДОБИЈАЊЕ ВАУЧЕРА ЗА БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ ПЛИВАЊА

 
1. Дете које се пријављује за ”Бесплатну школу пливања” је старости између 6 и 10 година;
2. Право на добијање ваучера за ”Бесплатну школу пливања” за своје дете имају родитељи/старатељи, корисници ”Моје земунске картице”;
3. Родитељ/старатељ потписује Изјаву којом гарантује, на сопствену одговорност, да је дете ментално и физички способно да похађа школу пливања;
4. Дете – корисник бесплатне школе пливања ће користити услуге базена поштујући правила понашања на базену утврђена правилником КСЦ ”Пинки”.
5 . Уколико дете не дође четири пута узастопно на школу пливања, губи право на даљу обуку и његово место заузима прво следеће дете са ранг листе.
 
Позивамо све заинтересоване грађане да искористе погодности које пружа ”Моја земунска картица” и омогуће малишанима овај вид рекреације и дружења.
 
4qjktkpTURBXy9iMjY3MTU2MGZjNTc2NGYyNGRlMmM4MWU3MWZiMDRlMi5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww