ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПОСЕТИО ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР ”БЕЖАНИЈСКА КОСА”

13. фебруар 2018.

Поводом манифестације ”Дани човекољубља”, коју у фебруару организује Геронтолошки центар – Дом ”Бежанијска коса”, председник Градске општине Земун Дејан Матић посетио је ову иституцију и том приликом старијим суграђанима уручио телевизор и присуствовао концерту Културно-уметничког друштва ”Бранко Радичевић”.
 
”Овде смо са вама зато што желимо да вам искажемо дубоко поштовање за године уложеног рада и труда у стварању нашег друштва и Србије. На многе начине се трудимо да вам се одужимо, поштујући ваше потребе. За све старије суграђане на територији Земуна, покренули смо многобројне бесплатне програме, попут излета, рекреативних програма, саветовалишта, радионица и бесплатних карата за позоришне представе”, рекао је председник Дејан Матић, уз напомену да и Батајница добија Клуб за старије, као други клуб у Земуну.
 
Директорка Геронтолошког центра Београд Сузана Мишић и корисници Дома захвалили су се Градској општини Земун и КУД ”Бранко Радичевић” на дугогодишњој сарадњи.
 
Ово је била и прилика да председник Градске општине Земун Дејан Матић сазна нешто више и о актуелним проблемима корисника Дома, попут недостатка клупа на оближњем аутобуском стајалишту.
 
Председник Матић је обећао старијим суграђанима да ће у најскорије време тај проблем бити решен.
 
Пензионери нису крили задовољство што су у прилици да учествују у програмима које организује Градска општина Земун, као и да имају честе сусрете са првим човеком Општине.