ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ДЕЈАН МАТИЋ УГОСТИО МЛАДЕ АТЛЕТИЧАРЕ

15. октобар 2015.

 
Председник општине Земун Дејан Матић у свом кабинету приредио је пријем за младе прваке Србије из Атлетског клуба Младост који су дошли у пратњи свог тренера Горана Радоје.
 
Млади спортисти су се председнику општине Земун заслужено похвалили освојеним пехарима и медаљама. Њихова имена остаће уписана златним словима у хронику земунског спорта. Војислав Гверо је Првак Србије у бацању кладива за млађе и старије јуниоре. Ове године успео је да баци кладиво на даљину од 65,80 метара. Марија Новаковић је учесница светског првенства за млађе јуниорке у Калију (Колумбија). Актуелна је првакиња Србије у трчању на 200 метара. Најбољи резултат који је постигла ове године је 24,96 секунди. Са резултатом од 6, 23 метара Душан Јурошевић је постао првак Србије за старије пионире у скоку у даљ, а затим је постигао нови успех са прескочених 13,10 метара, чиме је постао првак Србије за млађе јуниоре у дворани у троскоку. Бојана Петровић је скочила у даљ
5,43 метара и постала првакиња Србије за старије пионирке.
 
У срдачном разговору са гостима председник Дејан Матић је истакао да ће општина Земун сходно својим надлежностима и могућностима помоћи младим спортистима да успешно превазиђу све препреке које их очекују на путу освајања спортског Олимпа.
 
Пријему је присуствовао и члан Већа општине Земун Милосав Стаменов.
 
DSC_1192
 
2
 
3