ПРЕДСЕДНИК МАТИЋ СА ПЕНЗИОНЕРИМА У МАДЛЕНИАНУМУ

14. фебруар 2018.

Председник Градске општине Земун Дејан Матић је са старијим суграђанима из свих делова Земуна, из Батајнице и Угриноваца уживао у представи ”Милош Црњански” у Опери и театру ”Мадленианум”, а у оквиру бесплатних програма.
 
”Са овом праксом смо почели у новембру 2017. године, управо разговарајући са нашим старијим суграђанима сазнали смо да им недостају програми из области културе. Тако су бесплатне карте за представе у Опери и театру ‘Мадленианум’ постале део нашег договора. Реакције наших суграђана нам говоре да смо урадили праву ствар”, рекао је Матић, нагласивши да су поред бесплатних представа, пензионерима доступни, већ постојећи програми, попут рекреативног пливања, курсева енглеског језика, обуке за рад на рачунару, а са излетима се наставља чим дозволе временски услови.
 
Суграђани и даље могу у Градској општини Земун да се пријављују за све програме, да користе повољности које им нуди ”Моја земунска картица” и да предлажу и нове садржаје које ће Општина у сарадњи са другим институцијама реализовати.