ПРЕДСЕДНИК МАТИЋ СА ПЕНЗИОНЕРИМА НА ИЗЛЕТУ

09. октобар 2017.

 
Три стотине земунских пензионера у друштву председника Градске општине Земун Дејана Матића, 8. октобра је кренуло пут Фрушке Горе на још један излет у организацији Општине. Председник Матић је са старијим суграђанима обишао фрушкогорске манастире Хопово и Крушедол, као и Сремске Карловце.
 
У разговору са првим човеком Земуна, пензионери су нагласили да им ови излети много значе, јер имају прилику да проведу активно слободно време, стекну нова познанства и поделе нова искуства, док их је Матић позвао да користе и све остале бесплатне програме које је Општина припремила за њих, од термина за пливање у хали Пинки, преко карата за позориште, обуке за рад на рачунару, саветовалишта и радионица, које им помажу да што квалитетније проведу заслужено слободно време.
 
”Програми које организујемо за старије суграђане представљају знак пажње и захвалности за разумевање, стрпљење и подршку коју нам пружају у остварењу циљева, а то је враћање Републике Србије и града Београда на пут привредног раста, нових инвестиција, што је гарант квалитетнијег живота свих нас”, ракао је Матић.
 
До сада је три хиљаде пензионера обишло културно-историјске локалитете и позивамо све заинтересоване за одлазак на једнодневни излет да се пријаве у Градској општини Земун или у некој од Месних заједница, а за све информације на располагању су им телефони 011/3778-470 и 011/3778-471.
 
Такође, председник ГО Земун Дејан Матић сваког уторка организује пријем ”Сат разговора за најстарије”, што је прилика за нове разговоре и креирање програма који су ”по мери” наших суграђана.