ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ СА ФАКУЛТЕТОМ БЕЗБЕДНОСТИ

27. март 2015.

Градска општина Земун и Факултет Безбедности Универзитета у Београду потписали су Протокол о сарадњи. Потписници су председник општине Земун Дејан Матић и декан факултета проф. др Радомир Милашиновић, a свечаном чину су присуствовали помоћник председника Карло Квапил, члан Већа општине Земун Драган Матијевић и директор Иновационог центра Факултета Безбедности доц. др Младен Милошевић.

Протоколом је омогућено да грађани општине Земун у наредном периоду добију квалитетну едукацију и информације из области индивидуалне безбедности, заштите животне средине и становништва од природних катастрофа и хемијских акцидената, као и одбране од савремених облика угрожавања и управљања људским ресурсима.

Председник општине Земун Дејан Матић истакао је да ће стручан приступ у обуци и пружању информација грађанима, а посебно млађим генерацијама подићи свест о значају правовременог и адекватног поступања у ванредним ситуацијама.

После потписивања Протокола приређен је састанак са директорима основних школа ”Светозар Милетић”, ”Раде Кончар”, ”Михајло Пупин”, ”Светислав Голубовић -Митраљета” из Батајнице и ”Станко Марић” из Угриноваца. Том приликом, директор Иновационог центра Факултета Безбедности доц. др Младен Милошевић упознао је директоре са намером да се у циљу подизања безбедносне културе организује пилот пројекат за ученике трећих и четвртих разреда.

 

naslovna foto bebednost

 

foto 1 bezbednost

 

foto 2 bezbednost