ПОСТАВЉЕНЕ НОВЕ ЧЕСМЕ

18. септембар 2015.

 
На иницијативу општине Земун, у сарадњи са Секретаријатом за комуналне и стамбене послове, у насељу Алтина, на дечјем игралишту које је отворено у децембру 2014. године, на Кеју ослобођења и у парку Јеловац, постављене су нове јавне чесме.
 
„Ове чесме смо поставили у сарадњи са ЈКП „Београдски водовод и канализација” које ће их надаље и одржавати. Лепо уређено шеталиште, дечје игралиште и парк, целокупан амбијент ових локација, као и садржаји који на њима постоје не би били заокружена целина без чесми које су биле преко потребне. Чесме су намењене свим грађанима и уверен сам да ће их они чувати. Захваљујем се Секретаријату за комуналне и стамбене послове и ЈКП ‘Београдски водовод и канализација’ што су за кратко време изашли у сусрет потребама грађана“, изјавио је заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић.
 
У близини локација где су чесме постављене налазе се спортски терени, справе за вежбање, клацкалице, љуљашке и други парковски мобилијар. Чесме су намењене свим грађанима и посетиоцима Земуна.
 
naslovna
 
DSC_8484
 
DSC_8483