ПОСТАВЉЕНА НОВА ЈАВНА РАСВЕТА У ЗЕМУН ПОЉУ

04. септембар 2015.

 
Општина Земун се почетком ове године прикључила иницијативи грађана Земун Поља и насеља Плави хоризонти да се постави улична расвета у Улици Михајла Бандура, која спаја ова два насеља, у циљу постизања веће безбедности саобраћаја и грађана. Завршетку радова, 4. септембра, присуствовали су Владимир Костић, члан Већа општине Земун и Ђорђе Дукић, одборник СО Земун.
 
„Ово је веома важна саобраћајница, јер повезује преко 30.000 људи са аутопутем и Новим Београдом, туда прилазе и две линије градског превоза, као и велики број возила, пешака и бициклиста. Ова саобраћајница сада је много безбеднија, а ми овим примером показујемо да водимо бригу о свим грађанима, што је део наше стратегије равномерног развоја свих делова општине“, истакао је Владимир Костић.
Ова иницијатива је још једна у низу иницијатива општине Земун која је дала резултате по питању повећања квалитета живота грађана.
 
Прошле године постављено је 66 нових стубова јавне расвете на земунском кеју, на потезу од ресторана „Венеција“ до „Хидробазе“, као и у насељу Грмовац, у Улици VI Нова, а ове године урађена је расвета у вртићу „Мала сирена“.
 
DSC_7742
 
DSC_7751