ПАКЕТИЋИ ЗА РОДИТЕЉСКУ КУЋУ

31. децембар 2019.

 

Градска општина Земун и Фонд ”Мала Милица Ракић из Батајнице” уручили су новогодишње пакетиће деци која се лече и која су смештена у Родитељској кући Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије ”Др Вукан Чупић”.

Фонд ”Мала Милица Ракић из Батајнице” пратећи своју мисију – очување људског, а посебно дечијег живота помаже сваком детету, родитељу и породици. У традицији доброчинства и празника који све нас позивају да мислимо на друге Члан Већа ГО Земун и председник УО Фонда Владимир Костић, са сарадницима је последњег дана 2019. године посетио Институт и малишанима поделио новогодишње пакетиће.

Представнице Удружења родитеља ‘Звончица” захвалиле су се општини Земун на дугогодишњој сарадњи, која увек стиже у право време и у праве руке, као неопходна помоћ и подршка породицама које су овде смештене.

У Родитељској кући бораве породица из Србије, Републике Српске и Црне Горе током лечења деце, а статистика каже да уз савремену терапију и одговарајуће услове око две трећине оболелих бива трајно излечено.