ОТВОРЕНО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У БАТАЈНИЦИ

12. октобар 2015.

 
У оквиру програма компаније НИС ”ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО” у Батајници је комплетно реновирано игралиште за децу. На 80 квадрата постављена је мека подлога од гумених плоча и нови реквизити за игру, клацкалице, љуљашке и њихалице.
 
Председник општине Земун је свечано отворио ово игралиште и предао га деци да у радости игре и дружења стасају у вредне и поштене људе.
 
”Јавно-приватно партнерство је концепт којим се руководимо у интересу грађана. Друштвено одговорне компаније, попут НИС –а, дају пример како се успешно пословање преноси на ниво деловања у локалној заједници. Ово је прилика да позовем и друге компаније да буду део заједничких пројеката на добробит наших најмлађих суграђана”, рекао је председник Дејан Матић.
 
Манифестацији су присуствовала деца и родитељи за које је био приређен пригодан програм, чланови Већа општине Земун Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин, и председник Месне заједнице Батајница Никола Арнаут.
 
Игралиште се налази у Улици краља Уроша Првог, изграђено jе у оквиру програма компаниjе НИС “Заjедници заjедно”. Председница Управног одбора Удружења “Урбана екологиjа” Нада Ђурић рекла jе да се то удружење приjавило на конкурс.
 
”Препознат jе проjекат, препозната jе идеjа и НИС jе одлучио да са 1.200.000 динара финансира изградњу овог игралишта”, истакла jе Ђурић.
 
Радове на уређењу и изградњи дечиjег игралишта изводило jе JKП “Зеленило Београд”, а проjекат jе подржао Град Београд.
 
На исти начин у сардњи са компанијом НИС, прошле године је урађен и паркић у насељу Бусије.
 
NASLOVNA PARK BATAJNICA
 
foto 1 park batajnica
 
foto 2 park batajnica