ОТВОРЕНА ТРАДИЦИОНАЛНА ВАСКРШЊА ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ РАДОВА

27. март 2018.

 
У организацији Удружења ”Пријатељи деце Земуна”, 27. марта, у Градској општини Земун отворена је традиционална изложба осликаних дрвених јаја и цртежа предшколских установа, основних и средњих школа под називом ”25. Васкршње ликовне чаролије деце Земуна”.
 
Најбољим предшколцима, основцима и средњошколцима појединачне и колективне награде уручили су члан Већа Градске општине Земун Жарко Дроњак и извршни директор Удружења ”Пријатељи деце Земуна” Милан Илијин Мицко.
 
”И ове године имамо прилику да уживамо у вашим радовима, инспирисаним великим хришћанским празником Ускрсом и изнова се дивимо вашем таленту, труду и стрпљењу. Знајте да увек мислимо на вас и на све ваше потребе. Зато чинимо све да вам обезбедимо боље услове за живот. Једино деца мењају свет и само када мислимо на децу мислимо на будућност”, рекао је Дроњак.
 
Извршни директор Удружења Милан Илијин Мицко честитао је награђенима, и свима који су послали своје радове и учествовали на традиционалном конкурсу, који се организује преко две деценије.
 
Ове године у програму је учествовало више од 2000 деце и младих свих узраста. Најбољи међу најбољима представљаће нашу општину на градском такмичењу које ће бити одржано на Богословском факултету СПЦ, на дан празника Васкрса.
 
Земунска изложба ће трајати до 29. марта 2018. године.