ОТВOРEНА ПОШТА У НАСЕЉУ БУСИЈЕ

21. април 2016.

 
Председник Привременог органа ГО Земун Дејан Матић и директорка Радне јединице Земун и извршни директор за услуге ЈП ”Пошта Србије” Весна Ђорђевић, у присуству грађана Бусија свечано су отворили дуго чекану пошту у овом насељу.
 
Пошта је отворена на иницијативу општине Земун и председник Привременог органа се захвалио руководству Јавног предузећа ”Пошта Србије” на сарадњи.
 
Грађани Бусија сада имају своју пошту у центру насеља где могу да користе многобројне услуге, бесплатан интернет, предају пошиљке и што је важно пензионери могу да подигну своје пензије.
 
”Отварање поште у насељу Бусије је још једна потврда јединствене политике коју спроводе Влада Србије, Град Београд и општина Земун.
 
Наш приоритет је равномеран развој Земуна и једнаки услови за све грађане. Грађани Бусија су наши партнери на путу урбанизације овог насеља и сведоци да се свакодневно ради на асфалтирању и насипању улица рециклираним асфалтом, свакодневно радимо на подизању квалитета услова живота наших грађана”, истако је Матић отварајући нови објекат поште у насељу Бусије.
 
Пошта ће радити сваког радног дана од 8 до 14 часова и суботом од 9 до 13 часова. Грађанима Бусија је на услузи један шалтерски радник, док се на другом шалтеру налази пункт за поштара који ће становницима Бусија исплаћивати пензије.
 
NASLOVNA POSTA BUSIJE
 
FOTO1 POSTA BUSIJE
 
FOTO2 POSTA BUSIJE
 
FOTO3 POSTA BUSIJE