ОТВОРЕНА КУПАЛИШНА СЕЗОНА НА ЛИДУ

01. јул 2016.

 
Општина Земун је и ове године организовала постављање понтонског моста ка плажи Лидо, а сам почетак купалишне сезоне почиње данас, 1. јула. Плажа Лидо биће на располагању грађанима свакога дана од 8 до 20 часова, а купалишна сезона трајаће до 1. септембра 2016. године.
 
„И ове године ћемо, у интересу грађана Земуна и Београда, у потпуности бити спремни за летњу сезону са свим садржајима на које смо већ навикли посетиоце Лида, а то је медицинско особље, спасиоци, рекреативни програми, реквизити, разне манифестације током читаве сезоне. У том смислу Градска општина Земун је већ предузела све активности и успоставила сарадњу са надлежним институцијама, како би заједничким деловањем питање безбедности наших суграђана подигли на највиши могући ниво“, изјавио је Гаврило Ковачевић, члан Већа Градске општине Земун.
 
Као и претходних година, током трајања летње сезоне, за све посетиоце Лида биће огранизовани различити програми.
 
Прошле године суграђани су учествовали у уметничким и спортским манифестацијама, као што су ”Плешимо уз звуке салсе”, Амерички фудбал, Фудбал на песку, Први котлић Лида, Tag of War (повлачење конопца), Концерт на Лиду (бенд „Зарђали ексер“).
 
Поводом почетка купалишне сезоне на плажи Лидо, Општина Земун позива грађане на дружење уз ”војнички пасуљ” у недељу, 3. јула од 12 до 16 часова.
 
IMG_3524