OШ ”САВА ЈОВАНОВИЋ СИРОГОЈНО” ПРОСЛАВИЛА ПОЛА ВЕКА РАДА

21. април 2016.

 
Председник Привременог органа ГО Земун Дејан Матић, 20. априла, присуствовао је јубиларном 50. рођендану ОШ ”Сава Јовановић Сирогојно”. Почасни гост прославе била је супруга председника Србије Драгица Николић, чија ће Фондација помоћи даљем уређењу школе.
 
Директор школе Салим Горанац, поздравио је присуте госте и уручио захвалнице заслужним појединцима и институцијама. У уметничком делу програма своје плесне и вокалне способности показали су ученици ОШ ”Сава Јовановић Сирогојно”, као и млади музичари из Музичке школе ”Коста Манојловић” и Друштва Фолклора Србије.
 
ОШ ”Сава Јовановић Сирогојно” је образовна институција јединствене атмосфере и духа у којој се већ 50 годинa образују деца степена лаке и умерене менталне ометености и деца са аутистичним спектром. Са ученицима ради стручно наставно особље – дипломирани дефектолози, олигофренолошког смера и предметни наставници за физичко васпитање, музичку и ликовну културу и веронауку. Поводом јубилеја управа школе је издала пригодну монографију.
 
NASLOVNA
 
NASLOVNA Dan OŠ Sirogojno
 
FOTO1 Dan OŠ Sirogojno
 
FOTO2 Dan OŠ Sirogojno
 
FOTO3 Dan OŠ Sirogojno
 
FOTO4 Dan OŠ Sirogojno