ОПШТИНА ЗЕМУН ОРГАНИЗОВАЛА ИЗЛЕТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

13. март 2017.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић, 11. марта, испратио је чланове земунских удружења пензионера, који су отишли на једнодневни обилазак Опленца и околине.
 
”Градска општина Земун, опредељивањем значајног износа буџетских средстава за реализацију програма и пројеката удружења грађана, труди се да на најбољи могући начин споји лепо и корисно. Тако смо данас испратили 250 пензионера, а планирано је да око три хиљаде најстаријих суграђана обиђе овај значајан културно-историјски комплекс.
И на овај начин показујемо бригу и поштовање за старије генерације, за оне које су нас највише задужили”, истакао је Матић и подсетио да је залагањем Општине после 25 година на углу Бежанијске и Главне улице отворен клуб за старије суграђане, где се у сарадњи са Геронтолошким центром и Секретаријатом за социјлану заштиту Града Београда креирају квалитетни садржаји.
 
Општина Земун афирмише програме који омогућују пензионерима да остану витални, да се друже, и да учествују у свим оним активностима које воле и које им значе. Подржавајући реализацију програмских активности удружења пензионера доприносимо побољшању њиховог квалитета живота.
 
Задовољство што ће у пријатном дружењу провести на целодневном недељном излету нису крили ни пензионери који су имали само речи хвале за бригу коју општина Земун показује према својим старијим суграђанима.